مدیریت دسترسی کاربران وردپرس

نقش های کاربری پیش فرض در وردپرس

کاربران وردپرس در اصل افرادی هستند که در وب سایت شما نقشی را بر عهده دارند.در هنگام نصب وردپرس پنج نقش کاربر به‌طور پیش‌فرض وجود دارد:

 

مدیر کل:  یک مدیرکل می تواند همه کاری در سایت وردپرس انجام دهد.

ویرایشگر: ویرایشگر به همه ی پست ها و صفحات و کامنت ها و دسته بندی ها و تگ ها لینک ها دسترسی دارد.

نویسنده: نویسنده فقط می تواند پست بگذارد و پست های خود را انتشار دهد و عکس آپلود کند و پست های خودش را تغییر دهد.

مشارکت کننده: مشارکت کننده فقط می تواند پست ها را تا قبل از این که منتشر شوند را بنویسد و یا ویرایش کند.

قبل از انتشار یک پست ، باید به مدیر کل اطلاع دهد و وقتی مدیر پست مورد نظر را تایید کند ،دیگر نمی تواند تغییری در پست ایجاد کند.

مشترک: مشترک ها فقط می توانند پست های شما را ببینند و نمی توانند آن را تغییر دهند و فقط می توانند کامنت بنویسند.

 

ورود به بخش کاربران وردپرس

هنگامی که شما وارد پیشخوان وردپرس شوید و روی گزینه کاربران می کنید ، سه قسمت مشاهده خواهید کرد: همه کاربران , افزودن و شناسنامه شما.

البته زمانی  فقط این سه قسمت نمایش داده خواهد شد که شما وردپرس خودتان رو تازه نصب کرده باشید و هیچ افزونه اضافی نصب نکردید.

 

نحوه افزودن کاربر در وردپرس

در صفحه کاربران روی دکمه افزودن کلیک کنید

یا اینکه به مسیر کاربران> افزودن در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید تا وارد صفحه ای شده و اطلاعات کاربر خودتون را بر اساس توضیحات ارائه شده در ادامه وارد کنید.

ایمیل :

نام :

نام خانوادگی :‌

وبسایت :آدرس وب سایت خود را وارد نمایید.

نام کاربر :در این بخش باید یک نام کاربری به زبان انگلیسی وارد نمایید که بتوانید بعدا با استفاده از آن وارد پیشخوان وردپرس شوید  و قابل تغییر نخواهد بود

رمز :در این بخش باید یک رمز عبور وارد نمایید که بتوانید بعدا با استفاده از آن وارد پیشخوان وردپرس شوید.

فرستادن آگاه ساز به کاربر : در صورتی که تیک این گزینه را بزنید اطلاعات ساخته شده به ایمیل کاربری که ساختین ارسال میشود.

نقش : در این بخش باید نقش یا گروه کاربری را که میسازید، مشخص نمایید  و دکمه افزودن کاربر تازه  را کلیک کنید

کاربران وردپرس

کاربران وردپرس

ویرایش کاربران در وردپرس

ابتدا به صفحه کاربران در وردپرس مراجعه کنید

کاربر مورد نظر که قصد ویرایش آن را دارید انتخاب کرده

روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا به صفحه ویرایش کاربر مورد نظر هدایت شوید.

 

آموزش حذف کاربران در وردپرس

ابتدا وارد صفحه کاربران در وردپرس شده

کاربر مورد نظر که قصد دارید تا حساب کاربری وی را پاک کنید انتخاب کرده

و روی دکمه پاک کردن کلیک کنید تا به مرحله بعد هدایت شوید.

 

با هدایت شدن به مرحله بعدی ،می‌توانید وضعیت نوشته‌ها را به صورت زیر تعیین کنید که:

  1. پاک کردن همه‌ محتوا: با انتخاب این گزینه با حذف کاربر نوشته‌های وی نیز از سایت پاک خواهند شد.
  2. اختصاص همه مطالب به:با انتخاب این گزینه می‌توانید یکی از کاربران سایت را انتخاب کرده و نوشته‌ها را به حساب کاربری وی در وردپرس منتقل کنید.

 

بعد از تعیین تکلیف نوشته‌ها روی دکمه پاک شود کلیک کنید تا کاربر از سایت حذف شود.

بعد از ویرایش کاربر، با کلیک روی دکمه به‌روزرسانی کاربر اطلاعات کاربر را آپدیت کرده و تغییرات را در آن ثبت کنید.

 

شناسنامه در وردپرس چیست؟ ویرایش پروفایل در وردپرس!

با افزودن کاربر در وردپرس و مراجعه به قسمت شناسنامه شما نیز قادر خواهید بود از طریق  منوی کاربران> شناسنامه شما  تا پروفایل خود را ویرایش و شخصی سازی نمایید.

 

دکمه نشست ها در شناسنامه در وردپرس

فرض کنید که در حال حاضر ضمن اینکه از طریق سیستم دسکتاپ خود وارد پیشخوان وردپرس شده‌اید از طریق موبایل نیز به آن لاگین کرده اید

حالا اگر بخواهید تا از سیستم موبایل خارج شوید می‌توانید در حالت دسکتاپ به صفحه شناسنامه شما مراجعه کرده و با یک کلیک ساده روی دکمه بیرون رفتن از هر دستگاه دیگر وضعیت ورود خود را خارج کنید.

در صورتی که توسط سیستم دیگری در اکانت خود وارد نشده باشید دکمه مورد نظر به حالت غیرفعال و خاکستری رنگ خواهد بود.

 

طراحی عضویت سایت وردپرس

در کمتر از 1 دقیقه رایگان عضو شوید

طراحی ورود سایت وردپرس

در کمتر از 5 دقیقه رایگان آموزش ببینید

پشتیبانی طراحی سایت وردپرس

طراحی سایت وردپرس با پشتیبانی 24 ساعته